De Spirituele Gids

Zennergi

Zennergi staat voor “Groeien in Bewustzijn”. Een leven met meer Zen en meer Energie betekent bewust leven en creëren met een geïnspireerde focus.

Ons doel is een professioneel kader te bieden voor Zelf-ontwikkeling opdat mensen nieuwe kwaliteiten activeren om hun dromen waar te maken. Wensen die ons hoogste bewustzijn weerspiegelen creëren een Maatschappij vol Vrede, Vitaliteit en Voldoening.

Wat is onze grootste droom en levensdoel? Wie zijn we écht? Waar ligt onze kracht? Hoe creëren we innerlijke rust en focus? Wij geloven dat het échte potentieel van de mens te vinden is door een proces ven Her-“inneren”. Alles is reeds aanwezig en kan zich Ontwikkelen door naar buiten te keren.

De sleutel tot “Ons & Uw Succes” is het samenbrengen van de juiste ingrediënten. Openheid en kritisch onderzoek waarbij we hedendaagse wetenschap en kennis van eeuwenoude tradities samenbrengen zijn er daar enkele van. Aan u om de andere te ontdekken….

Je wilt ook graag een krachtige gezondheid, meer ontspanning en innerlijke groei?!
Bij Zennergi bieden we het hele jaar door verschillende workshops, opleidingen en sessies aan waar je naar op zoek bent! Op verschillende tijdstippen kan je instappen in nieuwe programma’s die je dichter bij jezelf brengen en je ware kracht helpen “ontwikkelen”!
Voor een volledig overzicht en online inschrijvingen ontdek al onze activiteiten op onze website; www.zennergi.be

Contactgegevens

+32 488473033

info@zennergi.be

Agenda