De Spirituele Gids

Mediumschool Soulconnections Enschede

Ik ben Danielle Nijhuis, woonachtig in het mooie Twente. Al mijn hele leven zie ik beelden van het verleden, het heden en de mogelijkheden voor toekomst. Ik ben erg gevoelig voor energieën en daardoor kan ik contact leggen met overleden dierbaren. 

Jouw geliefden willen vaak boodschappen doorgeven of je helpen wanneer je het moeilijk hebt. Het leven gaat namelijk gewoon door na de fysieke dood. 

Inmiddels heb ik al duizenden mensen mogen helpen en een lezing kunnen geven in de ruim 10 jaar dat ik werkzaam ben als medium.

Belangrijk voor mij is dat ik niet stil blijf staan maar blijf leren en daarom heb ik meerdere cursussen gevolgd bij zeer gerenommeerde instanties en bekende mensen in het mediumschap. 

De lessen die ik gevolgd heb waren van Jose Gosschalk, Paul Jacobs, Coral Rider, Sian Wilson, Glyn Edwards, David Thompson en nog anderen. Deze lessen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay college in Standsted (Engeland), de SNUI en de Zwanenhof in Zenderen. Prachtige mensen die mij zoveel geleerd heb en waar ik erg dankbaar voor ben dat zij in mijn leven mochten komen.

Je  kunt bij mij terecht voor een soulreading, Aurareading, contact met overledenen, Spirituele Trance Healingen.

Huiskamer avonden en Demonstraties mediumschap behoren ook tot de mogelijkheden.

Training mediumschap en Persoonlijke ontwikkeling jaaropleiding geef ik ook in Enschede .

Voor  meer info stuur een mail naar danielle@soulconnections.nl

Met liefde omarm ik je om de weg naar binnen aan te gaan, weer de inspiratie in het leven te vinden en te leren je hart te volgen.Ieder mens is uniek en heeft de potentie om de echte kleuren van wie jij werkelijk bent  te laten zien in het leven.

De Spirituele  Wereld is er ook voor jou om je begeleiden maar ook om te laten weten dat jou dierbare nog steeds om jou heen zijn ,de spirituele wereld is maar 1 gedachte en 1 adem bij jou vandaan.

Ik  ben dankbaar dat ik er tussen mag staan om een brug te slaan tussen de twee werelden .

Lieve Groet 

Mediumschool Soulconnections 

Enschede

Contactgegevens

Agenda