De Spirituele Gids

Praktijk Anima

Praktijk voor energetische behandelingen

Access Consciousness Bars

Een methode is de Consciousness Access Bars. De Bars is een ontspannend proces. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energiesysteem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houdt. 

Het is mogelijk om door middel van de signalen die je lichaam geeft op onderliggende overtuigingen en zogenaamde "core-beliefs" terecht te komen. Vaak zijn deze overtuigingen oud, in het verleden aangeschaft, maar is het de vraag of ze je werkelijk nog helpen of dat ze nu in de weg staan. 

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of ‘tralies’, zoals die van een gevangenis. Door deze energiebanen te ontladen creëer je meer ruimte. 
 
De behandeling

Gedurende een behandeling van één tot anderhalf uur op een comfortabele massagetafel zorgen een aantal zachte aanrakingen op je hoofd ervoor dat energetische banen (Bars) gaan stromen op het gebied van relaties, creativiteit, controle, bewustzijn, lichaam, heling, kracht, veroudering, plezier etc. In die gebieden zorgt vastzittende energie ervoor dat gedachtepatronen zich blijven herhalen. Deze lading wordt afgevoerd als de Bars geactiveerd worden door aanraking. Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen geeft jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast. 

Met een Access Bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan. Laat je ziel weer zingen!!  

Mail of bel me gerust voor nadere informatie of voor een afspraak.

Contactgegevens

Bezoekadres

PRAKTIJK ANIMA
Let op: alleen op afspraak

Alexanderstraat 110 1
6812BJ Arnhem (Gelderland)
06-83 90 83 49

Gratis parkeren

Tags

Energetisch

Agenda