De Spirituele Gids

NovaStrada

Wie zijn wij? Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen.
Mijn naam is Jelske van Zuijlen en ik ben de oprichtster van NovaStrada.

Het woord NovaStrada betekent Nieuwe Weg en staat voor de nieuwe weg die wij als samenleving inslaan om een betere toekomst te kunnen creëren voor onszelf, voor onze kinderen en volgende generaties!

Na een heel aantal jaren als maatschappelijk werker in de hulpverlening te hebben gewerkt, besloot ik om een eigen organisatie op te richten die zich bezighoudt met de bevordering van gezondheid, duurzaamheid en bewustwording. In mijn beleving zijn dat de 3 belangrijkste thema’s van deze tijd.

Overal om mij heen zie ik prachtige initiatieven om deze wereld een stukje gezonder en duurzamer te maken. Ik lees mooie filosofieën en inzichten die ons dichter bij onszelf, elkaar, geluk of tevredenheid kunnen brengen. Hieraan wil ik graag mijn bijdrage leveren.

Ik zie het dan ook als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en om mensen te helpen om keuzes te kunnen maken op deze nieuwe weg. Ik hoop hiermee te bereiken dat steeds meer mensen gaan voelen dat alles met elkaar verbonden is, iets wat ons ook sterker kan maken.                

Daarom wil ik ook graag samenwerken met anderen die dezelfde opvattingen hebben en ook bezig zijn met deze positieve ontwikkeling. Ben jij of ken jij zo iemand en denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat het mij weten!

Contactgegevens

Agenda