De Spirituele Gids

Goddessretreat4women

In Augustus komen we gedurende een lang weekend samen op Landgoed Mariahoeve te Papenvoort voor een magische cirkel waar het ontwaken van ons volle potentieel centraal staat.

Vier dagen zullen gevuld zijn met gouden kansen om te groeien en te verbinden. We hebben een programma hebben dat zowel toegankelijk als uitdagend is. Naast het vaste groepsprogramma zijn er extra workshops, ochtend meditaties, natuurwandelingen en yoga lessen. Je kunt dus voluit gaan of meer tijd reserveren voor rust  en ontspanning.

De effecten van deze prachtige godinnen cirkels zijn diepgaand. Je zult een beter begrip krijgen van wie je bent, waar je heengaat en wat mogelijk is. Je innerlijke godin ontwaakt en ontwikkelt, je vind inspiratie en zusterschap, en gaat naar huis opgeladen, onderwezen, gegroeid en met elkaar verbonden. 

Gedurende het weekend worden er verschillende meditaties, workshops, sessies en ceremonies gehouden. We gaan genieten van heerlijk vegetarisch eten, een natuurlijke omgeving en elkaars verrijkende gezelschap.

Contactgegevens

Agenda