De Spirituele Gids

Ekaraia, holistische praktijk voor mens en dier

Ekaraia is een holistische praktijk voor lifecoaching, healing (voor mens en dier), stervensbegeleiding bij dieren, rouwverwerking bij diereigenaar, alternatieve geneeswijzen en training. 

Gericht op mens en dier (met name de huisdier).
Marysia Wilczewska, de eigenares van Ekaraia, zet zich in om jou als medemens te helpen een liefdevol, waardig en vervullend bestaan te leiden en te leven vanuit je hart.
Maar ook om de welzijn en het welbevinden van jou en van je (huis)dieren op alle niveau's te verhogen en balans en harmonie te bereiken. Niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel/zielsniveau. Waarom? Omdat het uitgangspunt van natuur-geneeswijzen is een harmonische balans tussen lichaam en geest. Is die balans verstoord, dan kan dat een voedingsbodem zijn voor klachten, ziekten en/of (gedrags)problemen. 

De behandeling is dan ook niet alleen gericht op de klacht, maar op het mens of het dier in zijn geheel. Men spreekt dan ook van een holistische benadering. Hiermee wordt bedoeld dat ook andere factoren zoals emoties, energiepeil, voeding, beweging, overtuigingen (bij de mensen) en de omgeving een rol spelen bij de diagnose en de uiteindelijke behandeling of begeleiding. 

Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om verder te kijken dan op de website van Ekaraia

Contactgegevens

0228517385

info@ekaraia.nl

Agenda